İSTANBUL'DA LÜKS VE GÜVENİLİR KONUTUN ADRESİ...

2 Kasım 2011
İstanbul'da lüks ve güvenilir konut denilince akla gelen ilk danışmanlık firmalarından biri olan Space Gayrimenkul sahip olduğu bilgi birikimi ve uzman kadrosuyla portföyünde birçok lüks ve özel konutla birlikte isim yapmış farklı projeleri barındırıyor Space Gayrimenkul, üstün hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti ilkesinden yola çıkarak geniş bir portföy ile hizmet veriyor. Firmanın ürün yelpazesinde ise yalılar ve köşklerden komple binalara, ofis katlarından lüks markalı projelere kadar birçok gayrimenkul yer alıyor. Sektörde uzun yıllara dayanan tecrübeye sahip Space Gayrimenkul ortakları Filiz Çakmur ve Şeli Elvaşvili "Space Gayrimenkul olarak konusunda uzman bir kadro ile müşterilerimizin taleplerini en iyi şekilde karşılamak için heyecanla çalışıyoruz. Ev ve ofis gibi, insanlar için özel ve önemli olan bir konuda hizmet verdiğimizin bilincinde olarak müşteri memnuniyetini ve hizmet kalitemizi her zaman en üst seviyede tutuyoruz. Space olarak amacımız güven ve samimiyet ile müşterilerimizin gayrimenkul ihtiyaçlarında öncelikli adres olmaya devam etmek" şeklinde ifade ediyorlar. Space olarak çalışma prensiplerinin güven ve karşılıklı kazanım üzerine kurulu olduğunu belirten Çakmur "Müşterilerimizin bizi tercih etme nedenlerinin başında sektöre getirdiğimiz profesyonel yaklaşım yatıyor. En önem verdiğimiz konu ise güven. Bu nedenle uzun yıllar boyunca sadık müşteriler kazandık. Kendileri ile danışman-müşteri ilişkisinden çok iş ortağı durumundayız" dedi. Space Gayrimenkul Bebek ve Kandilli ‘deki ofislerinde konusunda deneyimli uzman kadrosu ve geniş portföyü ile ayrıcalıklı bir hizmet veriyor.
kaynakça: PLATİN ONLİNE