GAYRİMENKUL ŞİRKETİNDEN POP ART SERGİLERİ

1 Ocak 2015
Bebek'teki merkez ofisinin ve Kandilli'deki şubesinin ardından üçüncü şubesini ocak ayında farklı bir konseptle Nişantaşı'nda açıyor. Yeni ofislerinde danışmanlık hizmetleri için kendilerine gelen müşterilerine hizmet vermeye devam edecek olan şirket, aynı zamanda güncel sanat sergilerine yer verecek. Hareketli bir sanat ortamına sahip olan Nişantaşı'ndaki ofislerinin merkezi konumunu, sanatsal projelerin görünürlüğünü sağlamada bir avantaj olarak gören şirket, her biri üç ay sürecek sergilere yer verecek. Her sergi için galerilerle işbirliği içerisine girerek farklı sanatçılarla çalışmayı hedefleyen Space Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık'ın galerisi pop art türündeki sanat üretimlerine odaklanıyor. Mekanda açılacak ilk sergi de Galerist ile birlikte düzenleniyor. Şirketin Bebek ve Kandilli ofislerinde de rastlanan mini galeri anlayışı, bu yeni uygulamayla yepyeni bir boyuta taşınmış olacak. Gayrimenkul talepleri olsun olmasın, şirket bünyesindeki galerinin kapılarını sanatseverlerin ziyaretine her zaman açık tutacak. "Space Gayrimenkul olarak, sektörün geleceğine duyduğumuz güveni, farklı yatırım ve projelerle desteklemeye ve bu doğrultuda çalışmalar yapmaya devam edeceğiz" diyen şirket yetkilileri, uzun soluklu olmasını diledikleri bir projeye imza atıyor.
kaynakça: İSTANBUL ART NEWS